DRAP LEZHË VENDE VAKANTE/PROVIZORE

DRAP LEZHË 23.02.2024

DRAP LEZHË VENDE VAKANTE/PROVIZORE

DRAP LEZHË 22.02.2024

DRAP LEZHË VENDE VAKANTE/PROVIZORE

DRAP LEZHË 21.02.2024

URDHËR NR.74 DATË 15.02.2024 PËR MIRATIMIN E RREGULLORES PËR ZHVILLIMIN E PROVIMEVE KOMBËTARE TË ARSIMIT BAZË

Urdhër nr.74 datë 15.02.2024 Për miratimin e rregullores për zhvillimin e provimeve kombëtare të arsimit bazë

DRAP LEZHË VENDE VAKANTE/PROVIZORE

DRAP LEZHË 12.02.2024

TABELA E TRANSPARENCËS PËR MUAJIN JANAR

TRANSPARENCA PËR MUAJIN JANAR

DRAP LEZHË VENDE VAKANTE/PROVIZORE

DRAP LEZHË 09.02.2024

DRAP LEZHË VENDE VAKANTE/PROVIZORE

DRAP LEZHË 01. 02. 2024

PËR KUALIFIKIMIN E MËSUESVE 2023-2024

KUALIFIKIMI I MESUESVE 2023-2024

DRAP LEZHË VENDE VAKANTE/PROVIZORE

DRAP LEZHË 25.01.2024

Drejtoria Rajonale

e Arsimit Parauniversitar Lezhë

draplezhe@arsimi.gov.al
LEZHË

Sheshi “Gjergj Kastrioti”, Qendra Kulturore e Femijeve Lezhe, Kati II-te

 zvalezhe@arsimi.gov.al

KURBIN

Lagja nr.3 Laç, pranë Komisariatit të Policisë Kurbin.

zvakurbin@arsimi.gov.al

MIRDITË

Kodi postar 4601, Rrëshen Mirditë

zvamirdite@arsimi.gov.al

SHKODËR

Rruga: Edith Durham,pranë shkollës 9 -vjeçare ” Martin Camaj” Shkodër

zvashkoder@arsimi.gov.al

MALËSI E MADHE

Lagjja ” Mehaj ” Koplik , Kodi Postar 4301 , Malësi e Madhe

zvamalesiemadhe@arsimi.gov.al

VAU DEJËS

pranë QKF , Vau Dejës .

zvavaudejes@arsimi.gov.al

PUKË-FUSHË ARRËZ

Rruga “Zezaj”, Nr. 64    Pukë – SHQIPËRI  

zvapuke@arsimi.gov.al

KUKËS

Lagjia Nr. 5, sheshi ‘Muharrem Bajraktari” Kukës

zvakukes@arsimi.gov.al

HAS

sheshi ” Luan Haradinaj” Krumë,  Has

zvahas@arsimi.gov.al

TROPOJË

Lagjia Partizani, Rruga: “Fatmir Hasandoçi” 8701, Bajram Curri,Tropojë

zvatropoje@arsimi.gov.al

Drejtoria e Përgjithshme
e Arsimit Parauniversitar (DPAP)

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar (DPAP) ka për mision ofrimin dhe sigurimin e shërbimit arsimor cilësor në të gjitha institucionet arsimore të sistemit parauniversitar në Republikën e Shqipërisë, në përputhje me politikat, strategjitë kombëtare dhe kurrikulën e arsimit parauniversitar, me qëllim zhvillimin dhe edukimin e plotë e të gjithanshëm të nxënësit, në mënyrë që të përballojë sfidat e së ardhmes.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Dëgjojmë cdo shqetësim tuajin!