NJOFTIME DHE KALENDARI I PORTALIT MËSUES PËR SHQIPËRINË 2022

Njoftim: Të gjithë kandidatët të cilët do të hyjnë në testin e informatizuar të Portalit “Mësues për Shqipërinë” të tërheqin shtojcën 3 në ZVAP-në ku kanë vendbanimin duke filluar nga dita e sotme datë 15.07.2022 ora 12.00   Njoftim Portali i Mësuesit 2022  ...

LISTAT PËRFUNDIMTARE ME REZULTATET E VLERËSIMIT TË KANDIDATËVE PJESMARRËS NË PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2022, DRAP LEZHË.

Lista e kandidateve që hyjnë në testim DRAP Lezhë   Lista e kandidateve që mbartin pikët e testimit DRAP Lezhë   Lista e kandidateve të skualifikuar DRAP Lezhë   Lista e kandidateve që janë skualifikuar pasi nuk kanë bërë aplikimin...

TABELA E TRANSPARENCËS MUAJI QERSHOR

TABELA E TRANSPARENCES SE PUNESIMEVE QERSHOR 2022

Listat paraprake të kandidatëve që kanë aplikuar në portalin “Mësues për Shqipërinë” 2022

Lista e kandidatëve të kualifikuar që hyjnë në testim DRAP Lezhë Portali 2022.  Lista e kandidatëve të kualifikuar që bartin pikët e testimit Portali 2022 DRAP Lezhë.  Lista e kandidatëve të skualifikuar. 

DRAP LEZHË VENDE TË LIRA

DRAP LEZHË VENDE TË LIRA

UDHËZIMI NR.11, DATË 16.05.2022 PËR ÇERTIFIKIMIN E HARTUESVE TË TESTEVE DHE VLERËSUESVE TË PROVIMEVE KOMBËTARE

Udhëzim nr.11 datë 16.05.2022 Për certifikimin e hartuesve të testeve dhe vlerësuesve të provimeve kombëtare

URDHËR Nr.100 DATË 25.2.2022 RREGULLORJA PËR ZHVILLIMIN E PRAKTIKAVE PROFESIONALE TË MËSUESIT

URDHËR Nr.100 DT.25.2.2022 RREGULLORJA PER ZHVILLIMIN E PRAKTIKAVE PROFESIONAL TE MESUESIT

DRAP LEZHË VENDE TË LIRA

DRAP LEZHË VENDE TË LIRA.

Drejtoria Rajonale

e Arsimit Parauniversitar Lezhë

draplezhe@arsimi.gov.al
LEZHË

Sheshi “Gjergj Kastrioti”, Qendra Kulturore e Femijeve Lezhe, Kati II-te

 zvalezhe@arsimi.gov.al

KURBIN

Lagja nr.3 Laç, pranë Komisariatit të Policisë Kurbin.

zvakurbin@arsimi.gov.al

MIRDITË

Kodi postar 4601, Rrëshen Mirditë

zvamirdite@arsimi.gov.al

SHKODËR

Rruga: Edith Durham,pranë shkollës 9 -vjeçare ” Martin Camaj” Shkodër

zvashkoder@arsimi.gov.al

MALËSI E MADHE

Lagjja ” Mehaj ” Koplik , Kodi Postar 4301 , Malësi e Madhe

zvamalesiemadhe@arsimi.gov.al

VAU DEJËS

pranë QKF , Vau Dejës .

zvavaudejes@arsimi.gov.al

PUKË-FUSHË ARRËZ

Rruga “Zezaj”, Nr. 64    Pukë – SHQIPËRI  

zvapuke@arsimi.gov.al

KUKËS

Lagjia Nr. 5, sheshi ‘Muharrem Bajraktari” Kukës

zvakukes@arsimi.gov.al

HAS

sheshi ” Luan Haradinaj” Krumë,  Has

zvahas@arsimi.gov.al

TROPOJË

Lagjia Partizani, Rruga: “Fatmir Hasandoçi” 8701, Bajram Curri,Tropojë

zvatropoje@arsimi.gov.al

Drejtoria e Përgjithshme
e Arsimit Parauniversitar (DPAP)

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar (DPAP) ka për mision ofrimin dhe sigurimin e shërbimit arsimor cilësor në të gjitha institucionet arsimore të sistemit parauniversitar në Republikën e Shqipërisë, në përputhje me politikat, strategjitë kombëtare dhe kurrikulën e arsimit parauniversitar, me qëllim zhvillimin dhe edukimin e plotë e të gjithanshëm të nxënësit, në mënyrë që të përballojë sfidat e së ardhmes.

Na ndiqni në rrjetet sociale

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Dëgjojmë cdo shqetësim tuajin!